SEGONA DIVISIÓ
Esports 16/05/2011

El Nàstic respira i el Girona acaba amb set jugadors

David R. Jover

Barcelona.El Nàstic de Tarragona va sumar ahir tres punts d'or de cara a mantenir la categoria després de superar al Nou Estadi el Reial Betis per 3-1. Tot i el marcador final, el partit no es va decidir fins als últims minuts, quan un penal transformat per Powel al minut 83 i un gol de Virgili al 86 van sentenciar un partit que, combinat amb la derrota del Salamanca a Xerez, fa que els de Tarragona tinguin tres punts de marge sobre els salmantins, que ocupen la zona de descens directe.

En canvi, el Girona va perdre per 1-0 a Cartagena en un partit marcat per l'arbitratge, ja que els de Raül Agné, que també va ser expulsat, es van quedar amb set jugadors després de les targetes vermelles a Migue, Despotovic, Peragón i Serra. L'equip gironí, doncs, es queda de nou a sis punts de l'última plaça de la promoció per pujar a la Primera Divisió, que ocupa el Valladolid.

D'altra banda, el Barça B va perdre al Mini contra el Las Palmas per 3-5 en un matx que els de Luis Enrique tenien dominat al minut 40 de partit, quan guanyaven per 3-1. Un hat trick de Viera va donar aire a l'equip insular, que ara, amb els tres punts aconseguits a Barcelona, respira una mica més tranquil.