Esports 20/08/2018

El Tenerife empata al camp del Nàstic en l'últim minut (1-1)

Un gol matiner de Fali havia situat al capdavant l'equip grana

Fali, celebrant el primer gol de la temporada del Nàstic

TarragonaEl Nàstic de Tarragona ha debutat amb empat contra el Tenerife al Nou Estadi, davant més de 5.000 persones, en l'últim partit de la primera jornada de la Lliga de Segona Divisió (1-1). L'equip de José Antonio Gordillo no ha pogut començar millor, ja que als 4 minuts de joc Fali ha fet el primer gol amb una gran rematada de cap. Però en l'última jugada del partit ha arribat l'empat visitant, quan Lucas Aveldaño ha rematat de cap una centrada de Samuel Camille.

El gol de Fali havia permès al Nàstic gestionar el partit amb calma i fins al descans el Tenerife només ha gaudit d'una bona ocasió, en què Bernabé ha estat molt encertat sota els pals. Els visitants han jugat amb més intensitat a la segona part, amb el Nàstic buscant el segon gol amb contres liderades per Barreiro i Uche. Cinc jugadors del Nàstic han acabat amonestats, en un partit en què l'equip grana no ha aconseguit defensar la jugada de l'empat visitant.