Esports 30/09/2018

El Nàstic cau amb el Deportivo i queda en zona de descens (1-3)

El bonic gol de Tete Morente no serveix per sumar punts

El Nàstic cau amb el Deportivo i queda en zona de descens (1-2)

TarragonaEl Nàstic de Tarragona ha vist tallada la seva ratxa positiva amb una derrota al Nou Estadi contra el Deportivo de la Corunya que deixa l'equip grana en zona de descens (1-3).

El Nàstic ha començat fort amb un gol de Tete Morente entrada la primera part, Morente ha rebut la pilota fora de l'àrea i ha superat el porter rival amb un gran xut. El Deportivo, però, ha trigat 8 minuts a empatar, gràcies a un gol de Quique abans del descans que ha donat ales als visitants. Isaac Becerra, porter local, ha rebutjat la pilota, i Quique, atent, ha empatat.

A la segona part el partit ha seguit igualat, amb Morente portant molt perill, però ha sigut Quique qui ha aconseguit el segon gol del Dépor. En els últims minuts, Christian Santos ha fet el gol que sentenciava el matx (86').