MOTOR - DAKAR 2013
Esports 18/01/2013

Nani Roma guanya l'etapa i escala fins a la tercera posició de la general

Nuria García
1 min

BARCELONAEl pilot català Nani Roma va aconseguir el triomf en la dotzena etapa del Dakar després de completar l'especial entre Fiambalá (Argentina) i Copiapó (Xile) en 3 hores, 36 minuts i 34 segons. Amb aquesta victòria i aquest temps, el català ha aconseguit superar el rus Leonid Novitsky en la classificació general i s'ha situat en posicions de podi -tercer- quan falten dues jornades per arribar a Santiago de Xile, on es posarà punt final al Dakar aquest dissabte.

El líder de la general de cotxes segueix sent el francès Stéphane Peterhansel, que ahir va acabar l'etapa en la quarta posició, per darrere del català, de Robby Gordon i de Giniel de Villiers.

En la categoria de motos, el triomf va ser per a l'holandès Frans Verhoeven, seguit del portuguès Ruben Faria i del pilot de Torreblanca, Joan Barreda. El francès Cyril Despres segueix encapçalant la classificació general tot i que ahir va acabar l'etapa catorzè, a més de nou minuts del guanyador. El millor català a la general és Joan Pedrero, sisè, a més de 41 minuts del líder.

Avui la caravana del Dakar afrontarà una especial de 441 quilòmetres entre Copiapó i La Serena. Serà la penúltima etapa abans d'arribar a la meta dissabte.

stats