Motor
Esports 19/06/2013

Nani Roma cedeix el liderat en cotxes i Marc Coma perd 18 minuts en motos

Els argentins Orlando Terranova (Mini), en cotxes, i Javier Pizzolito (Honda), en motos, han sigut els dominadors de l'etapa més llarga de la competició

Efe
2 min

BarcelonaNani Roma (Mini) ha acabat en segona posició la tercera etapa de la prova argentina Desafiament Ruta 40 en la categoria de cotxes, en què ha perdut el liderat de la general, mentre que Marc Coma ha cedit més de 18 minuts en motos i ha caigut fins a la setena posició de la cursa.

Els argentins Orlando Terranova (Mini), en cotxes, i Javier Pizzolito (Honda), en motos, han sigut els dominadors de l'etapa més llarga de la competició, 713,29 quilòmetres totals, 466,17 dels quals eren cronometrats entre San Fernando del Valle de Catamarca i Betlem. No només han guanyat la jornada, sinó que també manen a la general.

Terranova, que ha acabat el trajecte en 6 hores, 15 minuts i 5 segons, engrandint el seu avantatge en el segon tram del dia. Ja havia acabat en primer lloc la primera part, amb 2:29 sobre Roma, però en la següent ha culminat el seu assalt al cim de la general en augmentar fins a deu minuts la seva distància sobre el català, que ha sigut segon en l'etapa i és segon en la cursa, ara a 7:30 de l'argentí.

En motos, Pizzolito ha sigut primer amb un temps de 6 hores, 1 minut i 41 segons. 05:46 més trigar el xilè Francisco Chaleco López (KTM), segon, i 7:10 el portuguès Paulo Gonçalves (Speedbrain), tercer. Per darrere han aparegut el portuguès Helder Rodrigues (Honda), a més d'11 minuts, i Coma, a més de 18 minuts.

La victòria en la tercera etapa ha situat l'argentí al capdavant de la general en motos (11:02:53), en què mana amb 3:51 d'avantatge sobre Gonçalves, segon, i 4:01 sobre Chaleco López, tercer. Rodrigues, que ha començat el dia com a líder, és quart, mentre que Coma ha passat del segon al setè lloc, ara a 14:51.

Dijous es disputarà la quarta etapa, considerada com "una de les més dures" d'aquesta edició pels organitzadors, entre Betlem i Chilecito de 586,73 quilòmetres, 192,32 dels quals cronometrats.

stats