Publicitat
Publicitat

DAKAR 2014

Nani Roma vol celebrar els 10 anys del triomf al Dakar en moto amb una nova victòria

El pilot de Folgueroles va guanyar el seu primer Dakar el 18 de gener d'ara fa 10 anys

Nani Roma afronta de nou el repte del Dakar. El pilot de Folgueroles però, està d'aniversari. I és que aquest any en farà 10 que va guanyar el seu primer Dakar en la categoria de motos. Les casualitats han volgut que aquesta edició del ral·li s'acabi el 18 de gener, precisament el mateix dia que ell va guanyar el Dakar l'any 2004.

"Seria bonic celebrar-ho amb un triomf", ha dit el pilot aquest dimarts al matí, en una roda de premsa en què ha recordat què va sentir ara fa 10 anys. "Penso que l'hauria d'haver guanyat abans. Venia d'anys de molta lluita, la sensació va ser espectacular, diferent del que m'havia imaginat. Vivim en un país on quan algú guanya alguna cosa per primer cop, es desborda tot. Va ser espectacular", ha comentat.

Per a Nani Roma, la clau del triomf al Dakar va ser "l'equip". "Et dóna seguretat i la tranquil·litat de saber que pots lluitar per coses. L'any 2004, l'Isidre [Esteve] i el Marc [Coma] es van sacrificar per mi. Va ser un dels punts claus perquè jo guanyés", ha assegurat el pilot.

L'anècdota de l'agenda
Nani Roma ha explicat, entre tots els records, una anècdota. "Fa 10 anys, en una cursa a Dubai abans de marxar cap al Dakar, vaig apuntar a l'agenda del telèfon, al dia 18 de gener, que guanyaria el Dakar. I ho vaig aconseguir", ha recordat Roma. Aquest dimarts, un dels patrocinadors del pilot, KH-7, durant la presentació, li ha donat una agenda perquè escrigués allò que volgués al dia 18 de gener del 2014. "No us ho deixaré llegir, el dia 18 us ho explico", ha dit Roma, que no ha deixat llegir què havia escrit a ningú.

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF