Enbreu
Esports 03/05/2012

Nagy marxa del Barça i passa a ser "el més ben pagat del món"

1 min
Nagy marxa del Barça i passa a ser "el més ben pagat del món"

El jugador d'handbol Laszlo Nagy deixa el Barça després de 12 anys al Palau. Segons va anunciar Enric Masip, secretari tècnic del Barça Intersport, es va intentar arribar a un acord amb l'hongarès, però finalment Nagy ha decidit marxar, tornar al seu país i fitxar pel Veszprém. L'adéu de Nagy va agafar per sorpresa a tothom, ja que el mateix jugador havia desmentit feia uns dies, via Twitter, que volgués abandonar el club.

D'aquesta manera Nagy passa a ser el jugador més ben pagat del món. Tot i que el Barça li va oferir un augment de sou i fins i tot un contracte de per vida (amb opció de continuar al club després de retirar-se, ocupant algun càrrec en l'organigrama tècnic), finalment l'hongarès ha decidit refusar l'oferta.

Malgrat la mala notícia de la marxa de Nagy, Enric Masip també en va donar de bones com la renovació de Siarhei Rutenka per quatre temporades més. A més, el secretari tècnic va avançar que el club ha arribat a un principi d'acord amb Sarmiento i Sorhaindo perquè també prorroguin els seus vincles contractuals.

stats