TENNIS - ROLAND GARROS
Esports 01/06/2013

Nadal carrega contra l'organització després de tombar Klizan

El manacorí es queixà d'haver de disputar dos partits en dos dies

Ara Balears
2 min
Nadal, que es mostrà molt disgustat amb l'organització, celebra un punt en el duel que l'enfrontà a Martin Klizan.

Palma.Rafel Nadal va aixecar la veu contra l'organització de Roland Garros. L'heptacampió en va acusar els organitzadors d'haver programat el seu partit de segona ronda davant Martin Klizan massa tard, fet que va motivar que se suspengués a causa de la pluja i que l'obligarà a disputar dos partits en dos dies. Així, el manacorí va derrotar el tennista eslovac (4-6, 6-3, 6-3 i 6-3) per plantar-se a la tercera ronda del torneig, en la qual avui s'enfrontarà a l'italià Fabio Fognini.

"El programa de dijous no era el bo, aquesta és la realitat. El director del torneig, els que prenen les decisions, n'adoptaren una de dolenta. Quan es fa un programa a les set de l'horabaixa, se saben les previsions de l'endemà. No em poden posar en el tercer partit, no és just", va afirmar el mallorquí, segons informa l'agència Efe.

Nadal es va queixar que, mentre ell disputava el partit d'ahir contra Klizan, el seu rival d'avui, Fognini, reposava tranquil·lament, cosa que atorgarà a aquest darrer cert avantatge en el duel per als vuitens de final.

"Esper que els organitzadors reconeguin el seu error. No em valen les excuses que em donaren, em digueren que era per programar els partits de dobles. És que ara donaran prioritat als dobles? Em sembla una broma. No em pareix una excusa vàlida", hi va insistir el defensor del títol.

Tot i el seu visible empipament, Nadal, que va dir que no volia passar pel "dolent de la pel·lícula", va afirmar que no estava "enfadat".

"Som feliç per ser a la tercera ronda. No em pareix justa la programació, està molt mal feta. Quan saps que tens un dia assolellat, d'acord, però si hi ha moltes possibilitats de pluja, no pots planificar un partit sabent que pot no jugar-se i el del teu rival sí. Jo ni vaig començar i el meu adversari va acabar el seu", va remarcar.

El manacorí va confesar que el primer set, el segon que cedeix en els dos partits que ha disputat en aquesta edició de Roland Garros, no el va jugar amb la intensitat adequada i ho va atribuir a la falta de ritme de joc i d'entrenaments. "Vaig començar el partit sense intensitat i crec que vaig reaccionar bé a l'inici del segon. No he jugat de manera fantàstica, però he recuperat la intensitat i la paciència", va explicar.

David Ferrer, endavant

David Ferrer cercarà els quarts de final, després de derrotar sense problemes Feliciano López per 6-1, 7-5 i 6-4. També es classificaren per disputar els vuitens de final Nicolás Almagro i Tommy Robredo. El murcià es manté molt ferm i es va desfer amb soltesa de l'italià Andrea Seppi per 7-6, 6-0 i 6-4 i ara s'enfrontarà al català, que va protagonitzar una èpica remuntada davant Gael Monfils (2-6, 6-7, 6-2, 7-6 i 6-2).

stats