WIMBLEDON
Esports 24/06/2013

Rafa Nadal: "Tot el que podria dir sobre el meu genoll seria una excusa"

El jugador de Manacor no ha buscat excuses després de caure en la primera eliminatòria de Wimbledon

Efe
1 min

LondresRafael Nadal ha refusat posar com a "excusa" l'estat del seu genoll per justificar la derrota a la primera ronda de Wimbledon davant el belga Steve Darcis, 135 del món. "No vull parlar sobre el meu genoll, només vull felicitar Darcis, que ha jugat un partit fantàstic. Tot el que podria dir sobre el meu genoll seria una excusa", ha dit en la roda de premsa posterior al duel.

"Això és Wimbledon. He intentat arribar aquí el millor possible, sabent que seria més dur que mai, i realment ho ha estat", ha apuntat el jugador, que dissabte ja havia alertat que l'herba és la superfície on més pateixen els genolls. El mallorquí, que va estar set mesos fora de les pistes després de caure l'any passat a segona ronda davant el txec Lukas Rosol, ha assegurat que no trigarà "tant de temps" a tornar a jugar després de la derrota d'avui davant Darcis, si bé no ha avançat quin serà el seu calendari a partir d'ara. "No sé el que passarà, com evolucionaran les coses. Ho decidirem amb el meu equip, farem el que creguem que ens pot ajudar més a aconseguir objectius".

Finalment, Nadal ha afirmat que "la vida continua; no és una cosa dramàtica, és esport, un joc. Dies enrere estava en una situació fantàstica, guanyant un torneig meravellós, i ara perdo aquí a primera ronda. És la part positiva i la negativa de l'esport; pots perdre en primera ronda, però la vida continua".

stats