TENIS
Esports 11/08/2013

Rafa Nadal supera Raonic i guanya el 25è títol ATP de la seva carrera a Mont-real

El canadenc s'ha vist superat una vegada rere l'altra a la xarxa pel bon joc del jugador de Manacor

Ara
1 min

BarcelonaEl jugador de Manacor Rafa Nadal s'ha proclamat campió del Masters 1000 del Canadà, sisè de la temporada, després de derrotar a Mont-real el jugador local Milos Raonic per 6-2 i 6-2. Abans, Nadal havia superat a les semifinals el número 1 mundial, el serbi Novak Djkovic 6-4, 3-6 i 7-6.

Nadal aconsegueix així el seu tercer triomf a Mont-real, després d'aquells dels anys 2005 i 2008, i arriba, de passada, a les 10 victòries consecutives sobre superfície dura aquest 2013. Amb un joc molt sòlid, Nadal ha escombrat Raonic de la pista durant el primer set (6-2). El canadenc, normalment ferm amb el seu servei, ha fallat molt i Nadal l'has castigat. El segon set s'ha igualat una mica, amb Raonic que ha aconseguit forçar alguna pilota de 'break'. El jugador de Manacor, però, ha dominat el joc des de el fons de la pista, aprofitant les pujades a la xarxa de Raonic per superar-lo una vegada rere l'altra, trencant de nou el partit.

Nadal suma així el seu 25è títol ATP i el quart Masters 1000 de la temporada, i deixa clar que arriba al darrer Grand Slam de la temporada, l'Obert dels Estats Units, en un bon estat de forma.

stats