Tenis
Esports 11/08/2013

Nadal derrota Djokovic a les semifinals del Masters de Mont-real

El jugador mallorquí jugarà la final contra el canadenc Milos Raonic

Efe
1 min
Rafa Nadal després de guanyar Djokovic a les semifinals del Masters de Montreal

MontrealEl manacorí Rafa Nadal, quart cap de sèrie, disputarà la final del torneig de tenis de Mont-real després de superar en tres sets el serbi Novak Djokovic, primer favorit, per 6-4, 3-6 i 7-6 (2).

El partit entre Nadal i Djokovic ha durat dues hores i 29 minuts i una de les claus del triomf del manacorí ha estat el 70% d'eficàcia davant del 64% del seu rival.

En el primer set, que ha guanyat Nadal per 6-4, el manacorí s'ha mostrat més consistent amb el seu servei que Djokovic, ja que tot i que el serbi s'ha apuntat 4 serveis directes –per tres de Nadal–, el manacorí no ha comés dobles faltes i Djokovic n'ha fet sis.

En el segon, el serbi ha comès dues dobles faltes, per només una de Nadal, que mantenia la regularitat en aquest aspecte, però Dkokovic ha tret a la llum el seu potent primer servei, amb 15 punts guanyadors per 9 de Nadal i s'ha apuntat el set amb un còmode 6-3 sense que Nadal li pogués trencar una sola vegada el servei.

En el set decisiu ha estat, paradoxalment, el balear qui ha incrementat la pressió amb el seu servei, i ha obtingut quatre serveis directes per dos de Djokovic.

El mallorquí tindrà com a rival el canadenc Milos Raonic, onzè cap de sèrie, que s'ha imposat en la seva semifinal al seu compatriota Vasek Pospisil per 6-4, 1-6 i 7-6 (4).

Nadal i Raonic s'han enfrontat en tres ocasions anteriors i en totes ha guanyat el tenista balear.

stats