Publicitat
Publicitat

NBA

El món NBA reprova amb enginy els comentaris racistes del propietari dels Clippers

Aficionats i jugadors de la NBA han protestat contra Donald Sterling

Aficionats i jugadors de la NBA han protestat contra Donald Sterling, propietari dels Clippers, pels seus comentaris racistes. Els jugadors de l'equip de Los Angeles han realitzat l'escalfament previ al partit contra els Golden State Warriors amb les dessuadores a l'inrevés, amagant el logo de la franquícia i deixant la part de dalt del xandall al centre de la pista. A més, han utilitzat mitjons i canelleres de color negre.

Alguns seguidors han exhibit pancartes per reprovar els seus comentaris. "I'm black", deia un dels cartells. A més, l'exdona del propietari ha acudit al partit amb un vestit de color negre.

El propietari dels Clippers no acaba de veure bé que la seva nòvia convidi gent negra al luxós Staples Center. "Pots dormir amb ells, però no els portis al meu pavelló", ha dit. "Em molesta molt que vulguis difondre que t'estàs associant amb gent negra", ha afegit.

La NBA ha obert una investigació per comprovar la veracitat de la gravació difosa per TMZ i decidir quina sanció li posa, però personalitats com Barack Obama, Magic Johnson, Michael Jordan o LeBron James ja han demanat mà dura. L'Associació de Jugadors (NBPA) ha exigit l’expulsió del polèmic propietari.

Històries de superació esportiva

Etiquetes