NBA
Esports 07/06/2013

Sergio Ramos rebateja els "San Francisco" Spurs a Twitter

El jugador presencia en directe el primer partit de la final de la NBA i s'equivoca quan diu el nom d'un dels dos finalistes

Ara
1 min
Ramos, amb el trofeu de guanyador de la NBA / @SergioRamos

BarcelonaSergio Ramos, jugador del Reial Madrid, ha vist en directe el primer partit de la final de la NBA entre els Miami Heat i San Antonio Spurs. El jugador, que ha tuitejat diverses imatges del partit, ha tingut un lapsus quan ha explicat quin matx estava veient. "Partidàs...!! La final Miami Heat contra San Francisco. Està clar amb qui vaig...!! Us en deixo una foto", ha escrit Ramos al seu compte de Twitter, rebatejant els San Antonio Spurs.

Després de rebre molts missatges alertant-lo de l'error, Ramos ha esborrat el tuit anterior i ha rectificat. "M'he equivocat, el partit és Miami Heat contra San Antonio. A disfrutar!!".

No és el primer cop que Ramos comet un error semblant a la xarxa social. Durant la gira de l'estiu passat del Reial Madrid pels Estats Units, el defensa andalús va penjar a Twitter una foto d'un hotel de Las Vegas on hi ha la reproducció de l'Estàtua de la Llibertat, i va dir que la foto era la de Nova York.

stats