TENIS - OPEN D'AUSTRÀLIA
Esports 29/01/2011

Murray priva Ferrer de la seva primera final

àlex Gozalbo
2 min

Barcelona."Després d'un partit així em costarà dormir. Me'n vaig tocat perquè era una bona oportunitat. Crec que és la vegada que he estat més a prop de disputar la meva primera gran final". Abatut, preparat per passar la nit desvetllat i conscient d'haver deixat una oportunitat històrica: així va abandonar ahir David Ferrer Melbourne Park, on va perdre el partit de semifinals de l'Open d'Austràlia contra Andy Murray.

El de Xàbia va oferir una molt bona imatge, tot i que va anar de més a menys. Després de guanyar el primer set (6-4), va anar perdent una mica de gas. Caure al segon set al tie-break (6-7) va ser un cop dur, del qual no es va recuperar en el tercer set (1-6). "Va ser un moment de partit enganyós, ja que vaig tenir moltes opcions de trencar-li el servei a Murray", diu.

Ferrer, això sí, no va deixar de lluitar en cap moment, especialment en un últim set en el qual va recuperar el seu millor joc. Al final va acabar cedint-lo (6-7) en un nou tie-break molt emocionant que Andy Murray va saber gestionar millor.

Tot i quedar-se fora de la final, David Ferrer ha completat un sensacional torneig a Austràlia. Estranyament el tenista ha obtingut més bons resultats sobre ciment que sobre terra batuda, la seva superfície preferida i la que s'adapta millor a les seves característiques.

El rival de Murray en la final de demà serà Novak Djokovic, botxí de Roger Federer. El número tres del món i campió del torneig australià el 2008 està demostrant a Melbourne que està en un molt bon moment de forma.

"La gent pensava que el torneig seria millor si Rafa Nadal i Roger Federer jugaven la final i jo no, però no em preocupa, ja que sóc jo qui jugaré la final. Tots dos han estat molt bons per a l'esport i ho continuaran sent en els propers anys, però a mi m'agrada més que siguin a casa veient la final a través de la televisió", explica Andy Murray.

stats