BARÇA
Esports 05/04/2012

Muniesa renova fins al 2013 i l'any que ve tindrà fitxa del primer equip

Natalia Arroyo
1 min
Marc Muniesa al costat d'Andoni Zubizarreta ahir després de la signatura.

BARCELONA.El Barça i Marc Muniesa van signar ahir la renovació fins al juny del 2013 del contracte del jove defensa del filial, que a partir de la temporada que ve passarà a tenir fitxa del primer equip. El club i el jugador havien redactat una clàusula automàtica en l'anterior renovació, firmada el febrer del 2011, que van ratificar ahir totes dues parts. Des que Éric Abidal és baixa, el defensa de Lloret de Mar s'està entrenant com un més amb la primera plantilla i Guardiola ja ha manifestat en diverses ocasions que compta amb ell per fer de central i per moure's com a lateral per les dues bandes.

El club blaugrana també es va assegurar la continuïtat per una temporada més del polivalent jugador del filial Ilie Sánchez, que encara s'està recuperant d'una lesió al taló i que tindrà una clàusula de rescissió de tres milions d'euros.

61.569 peticions per a la final

Ahir es va tancar el termini per demanar entrades per a la final de la Copa del Rei, que enfrontarà el Barça amb l'Athletic Club al Vicente Calderón, amb un total de 61.569 sol·licituds. El club disposa només de 13.600 localitats i dimarts a les 9.30 hores, a la sala de premsa Ricard Maxenchs, farà un sorteig públic davant de notari per resoldre qui en podrà gaudir.

stats