Espanya, amb un gol de Jordi Alba, empata contra Rússia (3-3)

Quatre jugadors del Barça han sigut titulars a Sant Petersburg

Ara
Sergio Busquets, en acció contra Rússia

BarcelonaLa selecció espanyola ha empatat a Sant Petersburg contra Rússia, amfitriona del pròxim Mundial (3-3). Iniesta, Busquets, Alba i Piqué han sigut titulars amb l'equip de Julen Lopetegui.

El català Jordi Alba ha fet el primer gol als 9 minuts després d'una assistència de Marco Asensio, i Ramos, de penal, ha fet el 0-2 als 35 minuts. Rússia, amb defensa de cinc i joc directe, ha aprofitat els dubtes d'una Espanya relaxada per empatar, amb els gols de Smolov abans del descans i de Mirantxuk a la segona part.

Els dos equips han anat fent canvis, però ha sigut Sergio Ramos, amb un segon penal, qui ha fet el 2-3. Smolov, però, també ha fet el seu segon gol, en fora de joc, i ha empatat un partit on Rússia, que venia de perdre amb Argentina, ha millorat la imatge oferta a l'última Copa Confederacions. L'exblaugrana Thiago Alcántara s'ha retirat amb molèsties musculars. Rússia ha acabat amb 10 homes per la lesió del porter Lunev amb tots els canvis fets.