El Barça Lassa desxifra la defensa del Movistar Inter (1-2)

L'equip blaugrana reforça el seu lideratge a la LNFS

i
àlex Gozalbo
Dyego i Gadeia

BarcelonaEl Barça Lassa ha superat el Movistar Inter (1-2) en un partit avançat de la 30a jornada de la LNFS per la disputa de la 'final four' de la UEFA Futsal Cup. L'equip blaugrana, que se situa amb tres punts d'avantatge sobre ElPozo Múrcia, ha sabut desxifrar la defensa del rival, la que menys gols rep de la competició. Andreu Plaza ha deixat fora de la convocatòria Sergio Lozano en una nit en què, tot i l'ensurt final, el conjunt català ha sigut molt superior.

Leo Santana ha obert el marcador al pavelló Jorge Garbajosa de Torrejón amb un gol en el minut 17. Juanjo ha evitat el gol de l'empat en aturar un penal. Arthur ha marcat el segon gol de l'equip blaugrana en el minut 32.

A quatre minuts i mig del final, el Movistar Inter ha començat a utilitzar la tàctica del porter-jugador. Borja ha trencat la sequera local en el minut 38, afegint emoció a l'últim tram del partit.