REIAL MADRID - COPA DEL REI
Esports 13/12/2011

Mourinho treu pit "pel lideratge" camí de Ponferrada

N.a.
1 min
José Mourinho aixeca el dit durant la roda de premsa d'ahir a Valdebebas.

BARCELONA.Tot i que la seva voluntat en roda de premsa era parlar només de la Ponferradina, el rival de Segona B del Reial Madrid aquest vespre (20 h al Toralín) en l'anada de setzens de la Copa del Rei, José Mourinho va haver de comentar la desfeta contra el Barça. "Si el món s'acaba no serà per nosaltres. Ja vam dir que una victòria o una derrota no ens faria perdre l'equilibri", va comentar el tècnic portuguès, que va treure pit de la situació blanca a la classificació. "No canviaria la nostra situació amb ningú, perquè a la Lliga no hi ha cap equip que tingui més punts que nosaltres i a la Champions hem completat una fase de grups històrica. El missatge és clar: som líders".

Mourinho assegura que tant ell com els seus jugadors, la majoria dels quals han gaudit de dos dies de "descans merescut", ja han esborrat la derrota contra el Barça i només pensen en el duel contra la Ponferradina a la Copa. "El que passa és que el Reial Madrid és un club tan gran que una derrota sembla un problema. Jo prefereixo perdre el clàssic però ser líder", i afegia que "seria molt bo acabar l'any ocupant el primer lloc de la classificació en solitari".

Sobre les crítiques a Cristiano Ronaldo, Mourinho va dir que no hi veu "cap tipus de drama". "Si Cristiano és com jo, no farà cas de cap xiulet. Però és normal que estigui més trist ara que fa quinze dies". "Com tots", va afegir.

stats