FUTBOL - GALA DE LA FIFA
Esports 20/03/2013

Mourinho sospita del premi al millor entrenador

M.m.
1 min
José Mourinho ha disparat amb bala contra la FIFA.

Barcelona.José Mourinho continua la seva croada particular contra els organismes federatius i ara denuncia irregularitats en l'elecció al premi al millor entrenador del 2012. En una entrevista a la televisió pública de Portugal, RTP, va assegurar que algunes persones li havien dit que l'havien votat, però que a la llista oficial constava que havien escollit altres persones. Amb aquest argument justificava que la decisió de no assistir a la gala havia estat encertada.

"Esclar que va ser la decisió correcta. Quan et truquen més de dues i més de tres persones i et diuen «jo t'he votat a tu», i el vot apareix per a una altra persona, decideixo no anar-hi", va respondre, contundent, a la pregunta del periodista.

El guardó per al millor tècnic del 2012 se'l va endur finalment Vicente del Bosque, el seleccionador espanyol. Però no era pas la primera vegada que Mourinho declinava assistir a la gala. El 2011, quan el premi va ser per a Pep Guardiola -aleshores tècnic del Barça-, tampoc no hi va assistir, al·legant que havia de preparar un partit intersetmanal.

Aprofitant l'aturada per seleccions, Mourinho també va concedir una entrevista a la web del Reial Madrid, en la qual, entre altres temes, va criticar les persones -principalment periodistes- que discuteixen les decisions que pren: "Hi ha gent que es pensa que en sap més de la meva feina que no pas jo".

stats