Supercopa d'Europa
Esports 29/08/2013

Mourinho presumeix dels seus triomfs davant Guardiola i n'amaga les derrotes

El tècnic del Chelsea opta per elogiar el Bayern sense atacar l'entrenador català i es nega a parlar directament del Barça i del Madrid

Isaac Lluch
2 min

PragaA la primera pregunta ja ha aturat el cop. Com si l'estigués esperant, José Mourinho ha començat la roda de premsa amb els braços creuats. El nom de Pep Guardiola ha planat en la primera intervenció dels periodistes, però el tècnic del Chelsea s'ho ha fet venir bé per no prendre mal.

Quan se li ha recordat que dels quinze enfrontaments directes amb el de Santpedor n'ha perdut set, Mourinho ha passat a l'ofensiva: "Les teves estadístiques estan equivocades. Molt equivocades. Mira què va passar amb l'Inter en les semifinals de la Champions, en les semifinals de la Copa del Rei amb el Madrid, en la final de la Copa, en la Lliga del rècord dels 100 punts, en la Supercopa espanyola. Estàs equivocat, però això no és important", ha indicat el portuguès.

La seva cara d'amargat s'ha estès quan ha vist que la segona pregunta estava relacionada amb el Madrid. Llavors Mourinho s'ha estirat la samarreta blanca que duia per mostrar l'escut del Chelsea. "Això és blanc, però és del Chelsea. Tinc pocs minuts per parlar amb vosaltres [els periodistes] i no he vingut a parlar del Barça ni del Madrid", ha comentat.

Tampoc de Guardiola. "Això no és sobre mi ni el Pep, sinó sobre el Chelsea i el Bayern i sobre la Supercopa. Juguen el campió de la Champions i el de la UEFA i ni el Pep ni jo vam guanyar aquests títols, però ara som els entrenadors d'aquests equips", ha valorat.

Això sí, Mourinho no s'ha estat d'elogiar el Bayern: "La força radica en el seu equip, és un equip amb jugadors en el millor moment de la seva carrera, com Robben, Ribéry, Schweinsteiger, Mandzukic. L'any passat van ser l'equip perfecte perquè només un equip perfecte pot guanyar el triplet". "Però el Chelsea està preparat per competir mirant-los als ulls", ha desafiat.

Mourinho ha desmentit finalment que l'exblaugrana Samuel Eto'o, que ja ha fet la revisió mèdica amb el Chelsea, estigui del tot fitxat.

stats