Esports 13/04/2011

Mourinho condiciona l'àrbitre amb la cantarella de les targetes

Com el Barça ahir, el Madrid juga avui un petit tràmit contra el Tottenham (4-0 al Bernabéu). La gestió de les targetes serà clau, i Mou va tornar a recordar que "uns poden forçar-les i altres no".

Albert Solé
2 min
José Mourinho comença a jugar els partits el dia abans a la sala de premsa.

Barcelona.L'Europa futbolística comença a conèixer prou bé les estratègies de José Mourinho, i tothom sap que el tècnic portuguès inicia els partits el dia abans a la sala de premsa, i ahir no va decebre. Sabia que els periodistes li preguntarien si avui farà jugar algun dels cinc jugadors que té amenaçats de sanció -si avui veuen una targeta es perdran el partit d'anada de les semifinals-, i Mou va sortir amb la mateixa cantarella de sempre: "És una situació complicada, però l'hem de mirar amb orgull. Som els únics que arribem a aquesta situació. Som diferents. A altres se'ls permeten coses que no se'ns permeten a nosaltres. No vull pensar gaire en això", i va assegurar: "No canviaré jugadors perquè tinguin dues targetes. Jugaré amb els que crec que són millors per guanyar demà. La feina no s'ha acabat. El resultat és bo, però no és definitiu". Mourinho és llest, i sap que repetint la cantarella que alguns poden forçar targetes -Iniesta- i ells no -perquè la UEFA els va sancionar per fer-ho a Amsterdam-, potser l'àrbitre italià Bicola Rizzoli s'ho pensarà dues vegades abans d'ensenyar una targeta a algun dels cinc jugadors en perill -Ronaldo, Ramos, Carvalho, Di María i Albiol-. Però el Madrid té quatre jugadors més que si avui veuen una targeta estarien amenaçats de cara al partit de tornada al Camp Nou, sempre que no es deixin sorprendre pel Tottenham.

El tècnic del rival del Madrid, Harry Redknapp, a diferència del seu col·lega del Xakhtar, Mircea Lucescu, que va donar al Barça per classificat amb el 5-1 del Camp Nou, no dóna l'eliminatòria amb el Madrid per perduda tot i el 4-0 de l'anada. "Mai se sap el que pot passar", deia ahir. El miracle del club de Londres, però, passa per un partit boig a White Hart Lane, i per aconseguir-ho no tindrà al seu millor davanter, l' Espàrrec Peter Crouch, sancionat per la seva absurda expulsió al Bernabéu al minut 14 de joc. De fet, gran part de la culpa del 4-0 -no de la derrota- és de Crouch. Pel Madrid les úniques baixes són les de Lass, lesionat, i Pepe, sancionat.

stats