REIAL MADRID
Esports 04/02/2013

Mourinho assenyala els jugadors, i la premsa culpa l'entrenador

Martí Molina
1 min
José Mourinho va tornar a parlar després que el Madrid perdés a Granada.

BARCELONALa derrota del Reial Madrid contra el Granada va obrir la caixa dels trons a la Casa Blanca . Després del partit José Mourinho va apuntar amb bala contra alguns dels jugadors, a qui va recriminar l'actitud, mentre que els mitjans de comunicació es van fixar en el plantejament tàctic de l'entrenador.

A la sala de premsa del Nuevo Los Cármenes, Mourinho va criticar primer la plantilla: "Alguns sabia per què estaven cansats: perquè dimecres [a la Copa contra el Barça] van treballar molt. I d'altres no sé per què ho estaven, ja que o bé no van jugar o eren a la graderia". El portuguès feia referència directa a Sergio Ramos, Di María, Coentrão i Marcelo. Tanmateix, Mou també va tenir paraules per a la resta de futbolistes, a qui va acusar de fer una primera part "horrorosa".

La reacció dels mitjans de comunicació de Madrid no es va fer esperar. El diari Marca va titular la crònica amb un contundent: "Torna el Madrid mediocre". El rotatiu va qualificar el joc de "frontal i simple" i va destacar que la derrota es va produir perquè l'equip "primer no va voler i després ni va poder ni en va saber". "El Madrid llença el primer temps i quan reacciona es troba amb Toño", afirmava el diari esportiu.

Per la seva banda, el diari As assegurava que els blancs "se'n van d'aquesta Lliga" en un partit en què "no van jugar a res" i van estar "desconeguts".

Els columnistes parlaven d'un Madrid "sense joc col·lectiu, com ja és habitual", i afegien: "Cap jugador d'atac va estar al màxim nivell, ni tan sols a prop. I algun va estar pròxim al seu mínim".

stats