REIAL MADRID
Esports 10/03/2012

Mourinho assenyala Guardiola

El tècnic del Reial Madrid diu que hi ha "persones més intel·ligents" que ell en referència a Guardiola, de qui assegura, sense anomenar-lo, que "és igual que tots els altres, tot i que vengui una altra imatge".

David R. Jover
2 min
José Mourinho donant instruccions als seus jugadors en el partit que va enfrontar  el Reial Madrid i l'Espanyol diumenge passat.

BARCELONA.El Reial Madrid disputa aquesta nit (22 h, TV3) a Sevilla i contra el Reial Betis un partit que pot fer que se'n vagi a dormir amb tretze punts més que el Barça, que juga demà contra el Racing.

Ahir, però, a la roda de premsa prèvia al partit contra els sevillans, José Mourinho va parlar de tot i de tothom. I també va tenir temps per assenyalar Pep Guardiola sense dir les coses pel seu nom, com acostuma a fer. El tècnic portuguès va dir: "Recordo que no parlaven dels àrbitres i al final en parlen. No sóc l'entrenador perfecte perquè he criticat els àrbitres i, algun cop, amb paraules fortes, però hi ha altra gent que ven una imatge diferent a la meva i tots som iguals", va etzibar. Després va tornar a repetir: "Hi ha persones més intel·ligents que jo, però tots som iguals".

Sens dubte, les seves paraules anaven dirigides cap al Barça i Josep Guardiola. La subtilesa de l'entrenador blaugrana no agrada a un Mourinho que ahir, però, va tirar d'ironia i sarcasme per no acabar de dir el que pensava. Ara bé, tothom el va entendre.

Però també va ser qüestionat sobre les paraules de l'exvicepresident del Barça en l'era Laporta, Alfons Godall, que va dir a La Sexta: "Laporta va cultivar molt les relacions amb la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) i això ens va ajudar. Va tenir una actuació decisiva en el mandat de Villar". Godall ho va rematar dient: "No estar bé amb la RFEF ens perjudica en l'àmbit esportiu". Mourinho no va voler fer una declaració pública de les paraules de Godall, però va dir que eren "unes declaracions interessants". Ara bé, a l'hora de valorar-les es va fer enrere: "No les analitzaré. Cada paraula meva o opinió pot ser analitzada en profunditat i això us ho deixo a vosaltres [els periodistes], perquè jo estic centrat en la Lliga", va argumentar el tècnic portuguès.

No se'n refia

En l'apartat esportiu, Mourinho no vol cap tipus de relaxació i va admetre: "Jugaré amb els meus millors homes tot i que dimecres tinc un partit molt important de Lliga de Campions contra el CSKA perquè no em refio del Betis". I és que tot i que Pepe Mel, el tècnic dels sevillans, va dir que el Madrid és el pitjor rival que poden tenir per la seva manera de jugar, José Mourinho no les té totes. "El Betis és un rival amb qualitat, amb un entrenador intel·ligent i amb una afició que li dóna suport, i això fa el partit molt complicat", va assegurar un Mou que sap que pot dormir a tretze punts del Barça encara que tan sols sigui una nit.

Tot i tenir la Lliga molt ben encarada, el portuguès va dir que "algun dia arribarà l'empat i també la derrota". El tècnic blanc també va comentar que no sap si podrà comptar amb Karim Benzema, que acaba de sortir d'una lesió que l'ha tingut allunyat dels terrenys de joc quinze dies.

Per acabar, Mou va picar l'ullet a la seva afició i va deixar entreveure que seguirà al Madrid. "Al club em donen suport i tenim un projecte en comú".

stats