Futbol
Esports 03/08/2013

Mourinho: "El Reial Madrid no és només un club, és política"

El tècnic portuguès defensa que la seva última temporada al club blanc "no va ser tan dolenta" i s'excusa amb el fet que va coincidir amb any d'eleccions a l'entitat

Efe
2 min

BarcelonaEl portuguès José Mourinho, entrenador del Chelsea, ha dit aquest dissabte que el Reial Madrid, l'equip que va dirigir les últimes tres temporades, "no és només un club, és política" i ha valorat que el curs passat no va ser "tan dolent", tot i que va concloure amb un únic títol, la Supercopa d'Espanya.

"Sé que el Reial Madrid és un club especial. No és només un club; és política. El Reial Madrid no és només futbol, no és només esport, és moltes coses que hi ha al voltant", ha opinat en declaracions a 'ESPN', en què ha recordat l'èxit aconseguit en la seva segona temporada al conjunt blanc, el 2011-2012, quan el seu equip va guanyar la Lliga.

"En el segon any, nosaltres vam guanyar el campionat, vam ser el millor equip en la història de la Lliga espanyola, vam fer 100 punts i vam marcar 121 gols. La tercera temporada va ser any d'eleccions. Les eleccions a aquest club signifiquen molt i nosaltres estàvem enmig de coses que no eren normals i només les persones que són dins poden entendre el que és", va continuar el tècnic lusità.

El curs passat, el Reial Madrid va quedar segon a la Lliga, va perdre la final de la Copa del Rei al Santiago Bernabéu contra l'Atlètic de Madrid (1-2) i va ser eliminat pel Borussia Dortmund a les semifinals de la Lliga de Campions. "La temporada no va ser tan dolenta. Vam arribar a la final de la Copa del Rei, per descomptat que vam perdre, però vam arribar fins a la final. Arribem les semifinals de la Lliga de Campions i un gol de diferència ens va apartar de jugar la final –ha insistit–. Però vam acabar sense títols, només vam guanyar la Supercopa d'Espanya en vèncer el Barça, i amb això no en tinc prou".

stats