Futbol
Esports 27/08/2013

Mourinho: "No puc ser més feliç en aquest club després de les meves experiències passades"

El tècnic portuguès del Chelsea afirma en una entrevista a UEFA.com que després de passar per diferents clubs té clar en quin està més còmode

Efe
1 min
José Mourinho, entrenador del Chelsea

BarcelonaEl tècnic portuguès del Chelsea, José Mourinho, ha afirmat aquest dimarts en una entrevista a UEFA.com que al club anglès és en el que se sent més feliç després de passar per diversos clubs de diferents països durant la seva carrera.

"Sóc al club en el qual vull ser. Sóc al país en el qual vull ser, així que crec que sóc un privilegiat. Després de la meva experiència en diferents països crec que no puc ser més feliç", ha declarat Mourinho a l'entrevista.

El tècnic portuguès, que divendres que ve s'enfronta a Praga al Bayern de Munic de Pep Guardiola, a la final de la Supercopa de la UEFA, afronta aquest xoc amb el repte d'aconseguir l'únic títol europeu que no ha guanyat a nivell de clubs.

"És un torneig a un sol partit, i en termes futbolístics no significa gaire, però és un trofeu de prestigi que tot club vol tenir a les vitrines. Així que hem d'intentar-ho", destaca en relació a la Supercopa.

El Bayern, que va aconseguir guanyar el triplet l'any passat, és pel tècnic portuguès "el millor equip del món en l'últim any", i Mourinho assegura que el va impressionar "la manera en què van jugar durant tota la temporada".

"Crec que és un gran repte per a nosaltres, i és bo per mesurar on som en comparació amb els millors", ha conclòs José Mourinho.

stats