COPA DEL REI
Esports 26/01/2012

Mourinho: "Al vestidor hi he sentit dir que aquí és impossible guanyar-hi"

Natalia Arroyo
1 min
El tècnic portuguès, molt enfadat, protesta per una acció a l'àrbitre Teixeira Vitienes.

BARCELONA.José Mourinho va fer una roda de premsa tensa, plena de monosíl·labs i insinuacions a possibles ajudes arbitrals a favor del Barça. "Al vestidor he sentit dir als meus jugadors que és impossible guanyar aquí", va comentar. El tècnic portuguès, que va elogiar el "molt bon partit" dels seus homes i va deixar clar que al descans no va haver de corregir res, va afegir que ja ha viscut aquí experiències polèmiques "amb el Chelsea, l'Inter i el Madrid a Champions".

El tècnic blanc va traslladar als periodistes la responsabilitat de valorar si el resultat final de l'eliminatòria és just o no, així com les sensacions que puguin tenir ara els aficionats madridistes. "Per això hi sou vosaltres, que sabeu més de futbol que jo. Esperaré el vostre feedback per saber la vostra opinió".

Abans, Emilio Butragueño, director de relacions institucionals del Madrid, havia comentat en declaracions recollides per Canal+ que l'equip blanc va fer un partit "molt atrevit" però que no va treure'n el premi que mereixia "per petits detalls" i perquè els va faltar "el puntet de sort que fa falta per vèncer un gran equip com és el Barça".

stats