PRIMERA DIVISIÓ
Esports 24/03/2013

Mou: "Hi ha coses que poden estar a punt de passar i que ningú s'imagina"

Ara
1 min
Mou: "Hi ha coses que poden estar a punt de passar i que ningú s'imagina"

Barcelona.El tècnic del Reial Madrid, José Mourinho, va tornar a mostrar-se enigmàtic sobre el seu futur. "Tothom sap que tinc un esperit aventurer i per a la meva família no és fàcil. A veure què passa. Després d'Anglaterra, Portugal, Itàlia i Espanya, no és fàcil trobar un nou destí. Podria repetir-ne algun", va assenyalar el tècnic portuguès durant la inauguració d'una exposició a Setúbal (la localitat on va néixer) sobre la seva persona amb motiu dels seus 50 anys.

Mourinho, a més, va afegir, generant encara més suspens: "Hi ha coses que poden estar a punt de passar i que ningú s'imagina".

El tècnic portuguès va negar el fet que no anés a la gala de la FIFA a Zuric el 7 de gener perquè sabés que no havia de guanyar el premi al millor entrenador de l'any. "Només volia que se sabés la veritat. Probablement, tampoc hauria guanyat", va dir, en referència a la suposada manipulació de vots. Mourinho va agrair el gest del jugador macedoni Goran Pandev, que va assegurar que ell va votar el portuguès en comptes de Vicente del Bosque, com apareix al document que va enviar la seva federació: "Vull agrair a la persona que va tenir l'honradesa i la força per assumir-ho públicament, perquè sé que no és fàcil", va concloure.

stats