MOTOGP
Esports 25/08/2013

Marc Márquez es converteix en el primer debutant de MotoGP que guanya quatre curses seguides

El de Cervera supera Jorge Lorenzo a quatre voltes per al final a Brno. Pedrosa completa el doblet d'Honda i Lorenzo acaba tercer

Nuria García
2 min

BarcelonaMarc Márquez diu que el fet de ser líder del Mundial de MotoGP en el seu any de debut a la categoria no el pressiona. Però mica en mica, cursa a cursa, Márquez va fent història. Aquest diumenge ha aconseguit a Brno un nou triomf, el quart consecutiu. Un fet que cap debutant fins ara a MotoGP havia aconseguit. I a més, gaudint, passant-s'ho bé. "He gaudit més que a Indianapolis", deia als micròfons de Telecinco després de baixar de la moto.

El de Cervera diu que no pensa en el Mundial, però ara ja té 26 punts de diferència respecte Dani Pedrosa al capdavant del Mundial i 44 sobre Lorenzo.

I això que Lorenzo, que arrencava cinquè, havia fet una gran sortida. El mallorquí va situar-se primer després que els semàfors s'apaguessin. Márquez s'ha situat darrere de Lorenzo i ha vist com Pedrosa el perseguia. El balear però, ha decidit provar sort i escapar-se, però no ho ha aconseguit.

A deu voltes per al final, els comissaris han ensenyat banderes blanques. La pluja ha començat a fer acte de presència. Però les gotetes que han caigut no han estat suficients per fer que els pilots haguessin d'entrar al taller a canviar la moto.

Després de moltes voltes rodant en grup, Márquez ha dit prou. A set voltes per al final, Márquez i Lorenzo han començat la seva lluita. Primer Márquez ha avançat Lorenzo i després, el mallorquí s'ha tornat a situar primer dues voltes més tard. Però quan faltaven quatre voltes, Márquez s'ha col·locat primer i ja no ha abandonat el lideratge. Tot just una volta més tard, Pedrosa avançava Lorenzo i aconseguia un nou doblet per a Honda situant-se en la segona posició.

Aleix Espargaró ha tornat a ser el millor pilot de CRT. El granollerí ha acabat la cursa en la desena posició.

stats