MOTO3
Esports 16/06/2013

Salom: "Quan va començar l'any no sabia fer el que ara faig. Això és gràcies a l'equip"

Rins valora positivament la segona posició i Maverick Viñales es mostra satisfet perquè ha pogut pujar al podi malgrat la caiguda de dissabte

N.g.
2 min

MontmelóEl guanyador de la cursa de Moto3, Lluís Salom, s'ha mostrat satisfet per la correguda que ha fet i perquè, de nou, la seva estratègia d'esperar a les darreres voltes per atacar ha estat la millor. "Estava esperant a veure què passava. He pres algun risc, però estic content. En les últimes voltes he intentat fer el meu ritme, sense fer cap bogeria. És el tercer triomf de la temporada", ha dit Salom.

El pilot balear ha volgut dedicar la victòria que ha aconseguit a Montmeló al seu equip. "Quan va començar l'any no sabia fer el que ara faig. Això és gràcies a l'equip. El cap de setmana ha estat molt bo i la victòria se la dedico a l'equip, que ha treballat molt bé", ha comentat el guanyador de Moto3, que sobre el fet de situar-se líder del Mundial ha dit: "No penso en qui queda segon o tercer. Jo només penso en la meva posició. Hem d'anar cursa a cursa i veurem com arribem a València".

Rins, content amb el segon lloc

El català Álex Rins ha intentat lluitar pel triomf a Montmeló fins al darrer moment, però l'alt ritme de Salom l'ha obligat a conformar-se amb la segona posició. "En les últimes voltes, Salom ha marxat i no l'he pogut seguir. M'he hagut de conformar amb la segona posició, però estic content", ha valorat. Preguntat per l'estratègia de Salom, el barceloní ha dit: "Ens haurem d'aplicar la seva estratègia, perquè li està anant bé!".

Maverick Viñales, satisfet pel ritme

Maverick Viñales ha valorat positivament el tercer lloc aconseguit a Montmeló, sobretot després de la caiguda que va patir aquest dissabte. "He començat bé, amb bon ritme. Però Salom i Rins han anat molt forts en les últimes voltes", ha explicat el pilot de Roses. Maverick, que ha destacat que ha fet "una bona cursa", ha afegit: "Després de la caiguda crec que no teníem ritme. Crec que ens ha faltat un entrenament. Al final anava al límit i he preferit ser tercer que arriscar i caure".

stats