En breu
Esports 04/03/2013

El Moritz Vendrell guanya la seva primera Copa del Rei

Un gol de Barroso a la pròrroga

El Moritz Vendrell es va proclamar ahir campió de la Copa del Rei d'hoquei patins a Oviedo després de superar el Reus Deportiu a la pròrroga, en què un gol d'or de Barroso va establir el 3-4 definitiu que va permetre als vendrellencs sumar el segon títol de la seva història, després de la Copa del Príncep obtinguda fa quatre anys. Els dos equips van notar a la final el cansament d'aquests dies i el poc temps per recuperar-se dels intensos partits de semifinals.

Xavi Costa, millor jugador

La final va arribar al descans amb un únic gol, el de Xavi Rubio. En començar la segona meitat, un cacau des de fora l'àrea de Jepi Selva va restablir la igualtat al marcador, però cinc minuts després Marín es va inventar una genialitat que feia pujar a l'electrònic el segon gol reusenc. A partir d'aquest moment, els vendrellencs van posar setge a la porteria de Guillem Trabal, però una vegada i una altra el porter osonenc va evitar l'empat. A sis minuts del final una gran jugada individual de Joan Salvat va fer el 3-1 i semblava que sentenciava el partit per al conjunt del Baix Camp. En els últims minuts, amb més cor que cap, els vendrellencs van intentar anotar a la desesperada i finalment van obtenir la seva recompensa amb dos gols de Xavi Costa, que va ser designat millor jugador de la Copa del Rei. A la pròrroga Xavi Barroso va engaltar un xut potent que va tocar el pal i es va acabar colant per la porteria sense que ningú pogués fer res per evitar-ho.