Hoquei Patins
Esports 30/08/2013

Moritz Vendrell-Barça i Liceo-Reus a les semifinals de la Supercopa d'Espanya d'hoquei patins

A banda del sorteig de la Supercopa, aquest divendres també s'han sortejat al Museu Olímpic els calendaris de l'OK Lliga masculina i femenina, i de la Primera Divisió

Jordi Graell
1 min
Carla Giudici rep el premi de Millor jugadora de la temporada passada

BarcelonaAquest divendres ha tingut lloc el sorteig dels calendaris de l'OK Lliga masculina i femenina i de la Primera Divisió, a més dels encreuaments de la Supercopa d'Espanya, que aquest any es disputarà per primer cop en un format de final a quatre. L'acte ha començat amb el sorteig de la Primera Divisió, que aquesta temporada tornarà a comptar amb la presència de catorze equips, la meitat dels quals són catalans. Posteriorment s'ha fet el sorteig de l'OK Lliga femenina i l'entrega de l'MVP de la temporada passada a Carla Giudici, que després d'una trajectòria brillant a les files del Voltregà ha decidit penjar els patins.

A continuació s'ha sortejat el quadre de la Supercopa d'Espanya, que curiosament ha designat les mateixes semifinals que a l'última edició de la Copa del Rei, és a dir, un Moritz Vendrell-Barça i un Liceo-Reus Deportiu. Aquesta fase final es disputarà el primer cap de setmana d'octubre al Vendrell, amb els horaris encara per determinar. Per acabar s'ha sortejat el calendari de l'OK Lliga masculina, que ha determinat que els duels entre els dos grans aspirants al títol, Liceo i Barça, es disputaran l'11 de gener al Palau Blaugrana i el 24 de maig a Riazor, a tres jornades per al final.

stats