22/03/2015

El MoraBanc Andorra dóna un disgust a la Penya

Víctor Sada, base del MoraBanc Andorra,
 I Demond Mallet.

BadalonaEl MoraBanc Andorra va derrotar ahir el Fiatc Joventut (67-82). Les lesions han desfigurat la Penya, que ha perdut sis dels últims set partits de la Lliga Endesa. Salva Maldonado no va poder comptar amb Tariq Kirskay ni amb Sitapha Savané, que va ser baixa d’última hora per unes molèsties al bessó. A més, Demond Mallet va jugar amb problemes físics.

Albert Miralles va sostenir la Penya durant un primer quart en què va anotar 10 dels 17 punts del seu equip. El conjunt visitant, que va evitar que el Fiatc Joventut anotés des de la línia de 6,75 metres, va completar els primers 10 minuts amb un avantatge de quatre punts (17-21). Tot i malbaratar un grapat de tirs lliures i tenir problemes en defensa, l’equip verd-i-negre va arribar al descans amb una renda de quatre punts (42-38). L’avantatge va ser un miratge.

El pas pels vestidors va distreure el Fiatc Joventut, que va començar el tercer període encaixant un parcial de 2-14 en contra. Els seus atacs van perdre l’equilibri i un MoraBanc Andorra liderat per Víctor Sada ho va aprofitar per construir-se una renda de vuit punts (44-52). L’avantatge visitant va arribar a ser de dotze punts (47-59).

La Penya va reaccionar (55-59), però sense l’experiència d’alguns dels seus jugadors clau, un altre inici dolent de quart (0-11) el va allunyar, ja definitivament, de la victòria (55-70).

Barça i La Bruixa, avui

El Barça visita aquest migdia (12.30 hores, Esport3) el València Basket. L’equip blaugrana, que es va endur el partit de la primera volta per 76-57, no pot badar, ja que manté una lluita amb el Bilbao Basket per la tercera plaça de la Lliga Endesa.

La Bruixa d’Or Manresa, per la seva banda, recupera Marius Grigonis i Roger Grimau per visitar el Gran Canària Arena (13 hores).