Publicitat
Publicitat

"Mor l'alumne que va superar el mestre", la xarxa reacciona a l'adéu de Tito

Amb etiquetes com ara #DEPTito, #TitoEtern, #EternoTito o #hastasiempreTito molts usuaris s'acomiaden de l'exentrenador del Barça a través del Twitter

La mort de l'exentrenador del Barça Tito Vilanova ha commocionat la xarxa. A banda de les reaccions de futbolistes i esportistes, molta gent ha mostrat el seu condol a través del Twitter. Aquests en són alguns exemples.

@culkyn: " És paradoxal que avui ens produeixi tanta pena algú que fa ben poc ens va donar tantes alegries".@RafaDobleM: " Mor Tito Vilanova, l'alumne que va superar el mestre".@bernar19: " Avui no hi ha rivals, tan sols persones que juntes ploren la mort d'un gran. Descansa en pau mister".


@latanace: " Admiro els homes brillants, tranquils i ferms. Tota l'estima a familiars i amics de #TitoVilanova i als culers de tot el món".@Moragasanti: " Que la mort d'en #TitoVilanova no desanimi a tots els que esteu lluitant contra el càncer. La majoria es curen".


@ap_angelperez: " Tu marxes però el teu llegat queda, no pas l'esportiu, que també, el teu llegat humà. Exemple de lluita i de l'injust de la vida #TitoEtern".


@jordi_danes: " Sonen les campanes de dol a Bellcaire".

@adriduartebcn: " Tito gràcies per tot el que has donat al Barça. La teva lluita ha de ser un exemple de vida per tothom. Descansa en pau #titoetern"


Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 16/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF