EXJUGADOR DEL BARÇA, EL VILA-REAL I EL MALLORCA
Esports 09/01/2011

Mor Ángel Pedraza als 48 anys a causa d'una llarga malaltia

Nuria García
1 min

Barcelona.Ángel Pedraza va morir ahir dissabte als 48 anys. L'exjugador del Barça, el Vila-real i el Mallorca va morir a conseqüència d'una llarga malaltia. Pedraza va néixer a la localitat sevillana de Rinconada el 4 d'octubre del 1962 i va començar a jugar al planter del Barça, club on es va convertir en un dels primers jugadors de les categories inferiors que debutava en el primer equip, l'any 80. Tot i això, no va disposar de molta continuïtat al conjunt blaugrana i va marxar al Vila-real per tornar poc després al Barça, on va jugar de l'any 83 al 88, període en què va guanyar una Lliga (84-85) i una Copa (87-88). A més, al Barça també va jugar la final de la Copa d'Europa de l'any 86 que els blaugranes van perdre contra el Steaua de Bucarest a Sevilla en la tanda de penals.

Pedraza va tancar la seva etapa com a jugador al Mallorca, equip amb què va aconseguir un ascens, va ser subcampió l'any 1991 de la Copa del Rei i amb el qual es va retirar l'any 97. Després, Pedraza va exercir de tècnic. L'últim equip que va entrenar va ser l'Hospitalet de Segona Divisió B, amb què va començar aquesta temporada però el van fer cessar el 25 d'octubre pel mals resultats. Abans, Ángel Pedraza havia entrenat les categories inferiors del Barça i de l'Espanyol, i havia arribat a dirigir el filial, on va jugar el seu fill Marc, que ara vesteix la samarreta de l'Hospitalet.

A més, en els últims anys també va asseure's a les banquetes del Benidorm, del Vila-real B i de l'Atlètic Balears, a més de començar la seva particular aventura grega dirigint l'Iraklis.

stats