Natació
Esports 02/08/2013

Missy Franklin queda fora del podi als 100 lliures i no podrà aconseguir set medalles al Mundial

La nedadora nord-americana, que ja s'ha penjat quatre ors en aquest campionat del món, ha finalitzat quarta. L'australiana Cate Campbell ha guanyat la prova

Martí Molina
1 min
Missy Franklin

BarcelonaMissy Franklin s'ha quedat sense opcions d'aconseguir les set medalles a què aspirava en el campionat del món de Barcelona. La nedadora nord-americana ha sigut quarta a la final dels 100 metres lliures, a poc més d'un segon de l'australiana Cate Campbell, guanyadora de l'or.

La 'golden girl' dels Estats Units estava completant un Mundial de luxe, ja que havia pujat al graó més alt del podi en les quatre finals que havia disputat fins ara (200 lliures, 100 esquena, 4x100 lliures i 4x200 lliures). Tanmateix, no ho ha pogut fer en la cinquena.

Cate Campbell ha guanyat l'or amb un temps de 52.34, seguida a mig segon de la sueca Sarah Sjostrom (52,89) i a un segon de la medallista de bronze, l'holandesa Ranomi Kromowidjojo (53,42). Franklin, al seu torn, ha nedat a 53,47.

Tot i aquesta decepció, Franklin s'ha recuperat a temps i aquest mateix divendres a la tarda, pocs minuts després, s'ha classificat per a la final dels 200 metres esquena amb el millor temps absolut.

stats