Esports 05/06/2013

El València fa oficial el fitxatge de Miroslav Djukic per dues temporades

El tècnic serbi ha entrenat el Valladolid durant dues temporades i ara es farà càrrec del club de Mestalla, equip en el qual va jugar sis anys

Efe
1 min

ValènciaEl València Club de Futbol ha anunciat de forma oficial que ha arribat a un acord amb Miroslav Djukic perquè sigui el nou entrenador del primer equip les pròximes dues temporades, fins a la conclusió de la campanya 2014/15. El tècnic serbi, que ha dirigit el Valladolid les dues últimes temporades, va arribar dimarts a València acompanyat del director esportiu del València, Braulio Vázquez, per formalitzar el contracte.

Djukic va jugar sis temporades al València C.F. i després de retirar-se va fixar la seva residència a la ciutat, per la qual cosa no va dubtar a assenyalar, només arribar, que està "encantat de tornar a casa, al meu club". "És complir un somni arribar a ser l'entrenador d'un equip gran com el València, però també una gran responsabilitat", va afegir.

El preparador balcànic serà presentat aquesta mateixa tarda, a les 18.30 hores, a la llotja VIP de l'estadi de Mestalla. La presentació de Djukic serà el primer acte públic del nou president del València, Amadeo Salvo.

stats