NATACIÓ
Esports 05/08/2013

Mireia Belmonte rep un homenatge a Badalona després de triomfar al Mundial

L'alcalde de la ciutat afirma que la idea és poder disposar en el futur d'una piscina de 50 metres amb el nom de la nedadora

Efe
1 min
Mirea Belmonte, arribant a l'ajuntament de Badalona

BadalonaLa ciutat de Badalona ha ofert un homenatge a la triple medallista als Mundials de natació de Barcelona Mireia Belmonte, en un acte que ha tingut lloc a l'Ajuntament de la ciutat natal de la nedadora. Desafiant els 32 graus de temperatura, unes 800 persones han omplert la plaça de la Vila per tornar a celebrar els triomfs de Belmonte 364 dies després de fer-ho amb les dues plates aconseguides en els Jocs Olímpics de Londres.

Mireia Belmonte ha sigut rebuda al consistori badaloní al costat del també nedador Gerard Rodríguez per l'alcalde de la ciutat, Xavier García Albiol (PP). L'alcalde ha qualificat Belmonte com "la millor nedadora de la història del nostre país" i ha destacat l'esforç que realitza per aconseguir els seus èxits: "Tirar-se a la piscina cada dia a les sis del matí no és fàcil", ha dit.

La nedadora ha tingut un record per al seu primer club, el CN Badalona, i ha dit: "Sense ells no seria aquí, ja que van ser els que em van formar". La piscina del club porta el nom de l'esportista més il·lustre de la ciutat. Potser en el futur una altra piscina, aquesta de 50 metres, porti també el seu nom. García Albiol ha dit en el seu discurs i després des del balcó de l'Ajuntament que el consistori treballa "perquè Badalona tingui abans que després una piscina de 50 metres dins d'un complex esportiu que portarà el nom de Mireia Belmonte".

stats