NATACIÓ
Esports 11/11/2012

Mireia Belmonte s'entrenarà finalment a Niça

Ara
1 min

BARCELONALa nedadora de Badalona Mireia Belmonte, que aquest estiu va aconseguir dues medalles de plata als Jocs Olímpics de Londres, s'entrenarà finalment a la ciutat francesa de Niça després de no haver arribat a un acord amb el seu antic club, el CN Sabadell. Així ho va confirmar ahir l'expert José Ramón Costa-Jussà a Ràdio Sabadell.

Belmonte s'entrenarà sota les ordres del francès Fabrice Pellerin, un tècnic de renom en l'alta competició, i que és responsables directe de quatre medalles d'or i tres de plata, aconseguides per la nedadora Camille Muffat, i els nedadors Yannick Agnel i Clement Lefert.

El principal objectiu de la badalonina serà recuperar l'estat de forma, després d'haver perdut moltes sessions d'entrenament en els últims mesos, i preparar-se per al Mundial de natació de Barcelona que es disputarà al juliol.

A l'estiu, Mireia Belmonte va demanar una millora de contracte al Club Natació Sabadell, però l'entitat vallesana s'hi va negar i finalment va decidir no renovar l'acord amb la doble medallista de plata a Londres 12.

stats