Natació
Esports 02/08/2013

Mireia Belmonte es planta a la final dels 800 lliures amb el quart millor temps

La nedadora badalonina ha completat la distància amb un temps de 8:25.03, a més de quatre segons de la nord-americana Katie Ledecky

Martí Molina
1 min

BarcelonaMireia Belmonte ha fet bons els pronòstics i s'ha classificat per a la final dels 800 metres lliures amb el quart millor temps. La nedadora badalonina ha completat la distància amb un temps de 8:25.03, a quatre segons del millor registre, que ha aconseguit la nord-americana Katie Ledecky (8:20.65).

La nedadora catalana ja ha guanyat dues medalles en aquest Mundial de Natació (bronze als 200 estils i plata als 200 papallona), i ara aspira a la tercera, tot i que no serà fàcil, per la distància a la qual es troben les rivals i el cansament acumulat d'aquests dies. "Crec que serà la final més ràpida de la història", comentava Belmonte després de classificar-se.

Mireia Belmonte va guanyar la medalla de plata en aquesta distància als Jocs de Londres –la segona que aconseguia a la cita olímpica– nedant 8 minuts i 18 segons. Si la catalana vol tornar a repetir metall, s'haurà d'aproximar a aquest temps en la final de dissabte a la tarda.

stats