El jugador del Son Verí a qui varen mossegar denuncia els fets a la policia espanyola

Miquel Bestard (president de la Federació Balear de Futbol): "No som partidari que el jugador posi una denúncia perquè el futbol és calent, però és clar que el fet és molt lamentable"

El partit entre el  Rotlet  Molinar i el Son Verí ens va deixar una imatge molt impactant. El jugador del Son Verí Diego Romero va ser agredit quan va acabar el partit de categoria regional per un futbolista del  Rotlet  Molinar. A causa de les ferides, el migcampista del  Son  Verí va sofrir una pèrdua de substància a la base nasal i una ferida contusa. E l jugador ferit ha interposat una denúncia contra el seu rival davant la policia espanyola.

El president de la Federació Balear de Futbol, Miquel  Bestard, ha dit que "no som partidari que el jugador posi una denúncia perquè el futbol és calent però admet que el fet no deixa de ser lamentable". Així mateix, ha dit que "no és cert que cada diumenge es peguin en un camp de futbol". Això és rotundament fals " . També ha recordat que des dels fets de l'any passat al camp d'Alaró, en què alguns pares dels dos equips rivals es varen enfrontar en una baralla protagonitzada per adults, "s'ha fet  i es fa molta feina per evitar aquest tipus de violència als camps de futbol".

"Sempre que passa alguna cosa d'aquestes després surt per tot, però quan dos alumnes d'una escola es peguen  davant el centre sembla que no passa res, i això tampoc no és just per a la imatge del futbol balear".

Cal recordar que aquesta temporada s'ha posat en marxa la iniciativa de la 'targeta blanca' per als esportistes que fan bones accions. De moment, els àrbitres ja han mostrat 250 targetes blanques per aquest motiu als jugadors de totes les categories. 

Però aquesta no era la darrera acció del cap de setmana. Dissabte 14 d'abril es va produir l'enèsim capítol violent en un camp de futbol de les nostres illes. Concretament, al camp del Secar de la Real de la Unión. Set minuts abans que acabàs el partit, l'àrbitre el va haver de suspendre a causa d'una picabaralla entre dos pares del mateix equip.

La Unión perdia a casa per dos gols a sis quan el pare del porter i un altre s'enfrontaren verbalment i arribaren a colpejar-se. La baralla va acabar enmig del camp, per la qual cosa l’àrbitre va decidir suspendre el partit. 

EDICIÓ PAPER 17/02/2019

Consultar aquesta edició en PDF