23/02/2013

El Milan dóna moral al Madrid més dividit

2 min

Aquesta setmana ha quedat clar, un cop més, que el Reial Madrid actual s'assembla totalment al Barça dels vuitanta. I és que ha hagut d'arribar el pitjor partit blaugrana dels últims anys, el que es va jugar dimecres a San Siro, perquè arribés l'alegria més gran dels blancs també en els últims anys. I no m'oblido que el Madrid va guanyar la Lliga ara fa uns mesos, però l'eufòria de veure caure el Barça contra el Milan ha estat superior. De fet, gairebé semblant a la de quan l'Inter de Mourinho va eliminar el Barça a les semifinals de la Champions en aquella nit de mal recordar. I això que ara només s'ha jugat l'anada i el Barça és ben capaç de remuntar. Però, de moment, els ha omplert d'ànims per encarar la setmana que els ve. Primer per les semifinals de Copa de dimarts al Camp Nou, i després pel partit de Champions a Old Trafford. I és que la motivació la troben amb les ensopegades del Barça. L'any passat no la van poder gaudir gaire, ja que, 24 hores després que el Chelsea eliminés els blaugranes, el Bayern feia el mateix amb els blancs.

Per tant, és molt important el partit de dimarts. I el Barça faria bé de treure's del cap la tornada del Milan i oblidar-se de la Lliga de Campions. Perquè tots els partits van enganxats. Estan supeditats els uns als altres. Els homes de Tito i Roura han de sortir no només a passar a la final de Copa, sinó que han d'intentar donar una lliçó de futbol als de Mourinho. Perquè, si és així, i el Barça és absolutament capaç de fer-ho perquè és molt superior al Madrid actual, les conseqüències per a la moral de l'equip blanc seran totals. Aquesta moral que ara els ha pujat de cop només pel mal pas del Barça a San Siro.

I aquesta derrota blaugrana ha tapat els problemes que continuen existint al vestidor blanc. La guerra entre Mourinho i els jugadors és total. Sergio Ramos continua, amb les seves expulsions, fent enfadar el portuguès, i l'entorn del sevillà filtra el seu malestar pel tracte que rep del seu entrenador. Mentrestant, Iker Casillas també diu en petit comitè que ha guanyat i que Mou no continuarà la temporada vinent. Cristiano no acaba de voler asseure's a negociar la seva renovació i Xabi Alonso tampoc: ja ha dit que s'esperarà al final de la temporada i a veure què passa a la banqueta. Un munt de situacions a punt d'explotar i que estan a l'espera que el Madrid digui adéu a la temporada perquè es produeixi la revolució blanca. I el Barça en tindrà el detonant, però evidentment ha de tornar a ser el Barça i no el que va jugar a Milà.

stats