LLIGA DE CAMPIONS
Esports 02/04/2012

El Milan arriba a Barcelona amb 23 jugadors i Alexandre Pato

Ara
2 min
El Milan arriba a Barcelona amb 23 jugadors i Alexandre Pato

BARCELONAAquesta tarda, cap a les 16 hores, l'expedició de l'AC Milan arriba a Barcelona i s'allotjarà a l'Hotel Rey Juan Carlos I. Massimiliano Allegri, l'entrenador del conjunt italià, ha fet una llista de convocats de 23 jugadors i ha deixat a Milà l'exblaugrana Mark van Bommel, que continua amb problemes a l'esquena i no ha viatjat amb la resta dels companys a la ciutat comtal. Així doncs, l'internacional holandès es perdrà també el partit de tornada després que no pogués disputar l'anada dels quarts de final per la mateixa lesió.

Però la gran atracció dels 23 convocats és la tornada d'Alexandre Pato. El davanter brasiler ja s'ha recuperat de les molèsties que li han fet perdre's molts partits aquesta temporada i podria sortir en l'onze inicial del Milan. Pato, que ja va marcar en el partit de la lligueta al Camp Nou en els primers instants de partit, serà una arma més en l'atac milanista i el Barça hi haurà d'estar ben atent perquè posseeix una gran velocitat amb la pilota als peus i sense.

Pel que fa a les rodes de premsa oficials prèvies al partit, avui, a partir de les 18.30 hores, Allegri i un jugador del Milan faran acte de presència a la sala de premsa Ricard Maxenchs del Camp Nou, mentre que a partir de les 19.15 hores el conjunt italià s'entrenarà sobre la gespa de l'estadi, que estarà en perfectes condicions.

Abans, a les 17.00 hores, serà el capità del Barça, Carles Puyol, qui encetarà les compareixences. No ho farà acompanyat de Pep Guardiola, que parlarà davant dels mitjans informatius a les 19.45 hores, un cop acabat l'entrenament del Barça, previst per a les 18.00 hores. No és el primer cop que l'entrenador de Santpedor surt l'últim a la sala de premsa de l'estadi i no acompanya el jugador blaugrana que compareix davant dels mitjans.

stats