22/01/2013

Mig any clau en el futur de David Villa

2 min
Villa durant l'entrenament d'ahir a la Ciutat Esportiva.

BARCELONA.David Villa té decidit marxar del Barça. Només un altre escenari durant els pròxims mesos podria fer canviar d'idea el davanter asturià, que ara mateix no viu un bon moment. El diari Sport informava ahir que Villa ha parlat amb Tito Vilanova aquestes últimes setmanes i li ha demanat que vol marxar ja durant aquest mercat de fitxatges. Vilanova, però, ha insistit que encara és un jugador important, que no vol que marxi i que si tot va bé tindrà protagonisme fins a finals de temporada.

Després de recuperar-se de la lesió que va patir al Mundial de Clubs del desembre del 2011, Villa confiava jugar més minuts aquesta temporada, especialment després de marcar gols durant els primers partits de la temporada en què va jugar. Però de mica en mica el seu paper ha acabat reduït als partits de Copa del Rei, cosa que ha passat factura al seu estat anímic. Després de veure com diversos clubs de la Premier League trucaven a la seva porta, Villa va plantejar-se demanar marxar per recuperar minuts de joc i sensacions que li permetin alçar el vol. Vilanova, però, ha insistit que el paper de Villa serà important al Barça i seguirà al club com a mínim fins a l'estiu. Amb un contracte que finalitza el 2014, Villa demanarà marxar altre cop a l'estiu si durant aquests mesos segueix sense jugar partits. La Premier League i clubs com l'Atlètic de Madrid s'haurien interessat per aconseguir els seus serveis. La secretaria tècnica del Barça, de fet, sap que Villa acabarà marxant si les coses no canvien molt i ja treballen pensant en aquest possible escenari.

Un dels grans objectius del Barça seria reforçar l'atac amb el brasiler Neymar, que difícilment arribaria abans de l'estiu del 2014, quan haurà acabat el contracte amb el Santos i haurà jugat el Mundial del Brasil amb la seva selecció.

stats