Publicitat
Publicitat

MOTOR

Michael Schumacher, denunciat per un accident de trànsit a Sevilla

L'accident va tenir lloc a la localitat sevillana de Bormujos al mes de novembre després que, presumptament, l'expilot no respectés un cediu el pas

L'expilot de Fórmula 1 Michael Schumacher ha estat denunciat per un accident de trànsit que va patir a la localitat sevillana de Bormujos al mes de novembre, quan conduïa un cotxe llogat i presumptament no va respectar un cediu el pas, fet que va causar la caiguda d'un motociclista.

L'accident va passar a les 18.50 hores del 17 de novembre del 2013, quan el pilot alemany, que estava de visita privada a Espanya, conduïa un Audi A4 llogat i en una glorieta no va respectar, presumptament, la prioritat que tenia una motocicleta.

Després de topar contra el cotxe de Schumacher, el motorista Francisco M. A. va caure i es va fer una fractura de canell de la qual va ser operat.

Aquest accident es va produir uns dies abans de la caiguda que va tenir Schumacher mentre esquiava als Alps francesos el 29 de desembre del 2013, que el manté hospitalitzat en estat molt greu.

Ara, l'advocat del motorista ha presentat una denúncia per exercir les accions penals i civils, ja que els casos d'imprudència lleu només són perseguibles mitjançant denúncia prèvia de la persona ofesa. La denúncia va dirigida contra el pilot alemany, l'empresa de lloguer Securitifleet i la seva companyia asseguradora, que seran citats al corresponent judici de faltes, al qual, segons la llei, no és obligatori que vagi el conductor denunciat.

Fonts del cas han informat a l'agència Efe que és previsible que el judici de faltes no arribi a celebrar-se per la conformitat de la companyia asseguradora del cotxe de lloguer pel que fa al pagament de les responsabilitats civils.

Històries de superació esportiva