LLIGA DE CAMPIONS
Esports 21/11/2012

Mestalla conté un Bayern poruc i poc atrevit (1-1)

Cissokho s'anticipa a Dante i toca la pilota  amb el cap.

BARCELONAEl València va contenir el Bayern de Munic a Mestalla (1-1) i arribarà a l'última jornada de la Lliga de Campions amb els mateixos punts que l'equip alemany (10). Feghouli va avançar els locals (minut 77), però Müller va empatar cinc minuts més tard (82). El conjunt que entrena Mauricio Pellegrino -al qual la victòria del Lilla al camp del BATE Borissov (0-2) va classificar per a vuitens de final abans de començar el seu partit- es jugarà la primera plaça del grup a França, tot i que ja no depèn d'ell.

L'equip local va jugar una hora amb un futbolista menys per l'expulsió de Barragán. El defensa, que uns minuts abans havia vist una targeta groga, no va mesurar les seves forces i va veure la vermella directa per una entrada massa dura i a destemps.

Els dos equips van tenir opcions de marcar a la primera meitat. El València, de fet, ho va aconseguir al minut 13 gràcies a una xilena de Ricardo Costa, però l'àrbitre va anul·lar l'acció per una falta prèvia de Rami. El Bayern, per la seva banda, va posar a prova Guaita en almenys un parell d'oportunitats.

Com durant tota la temporada, el València va donar la sensació que podia fer més del que feia. Almenys fins a l'expulsió de Barragán. Després, el partit de Mestalla es va convertir en una prova de supervivència. Va ser aleshores quan va aparèixer la millor versió del quadre local.

Sense mig del camp, el futbol del València va ser més directe, un aspecte que va sorprendre un Bayern de Munic poruc i conservador que va trigar a llançar-se decididament a fer el gol. Amb la banda dreta inutilitzada i pocs futbolistes a la zona central, l'equip local va apostar per enviar pilotes llargues buscant Soldado. Quan va veure que no hi havia un ordre tàctic per complir, Ever Banega va sentir-se més còmode que mai. El futbolista argentí va augmentar el risc de les seves passades i se'n van poder aprofitar els seus companys.

A mitja hora del final, el Bayern de Munic va moure la banqueta per buscar un perfil més ofensiu. La defensa del València, però, va saber contenir el rival alemany. A més, Guaita es va mostrar molt concentrat en un partit en què Parejo es va lesionar. Feghouli va avançar els locals (minut 77), però Müller va empatar cinc minuts més tard (82).

Últim partit al camp del Lilla

El València tancarà la fase de grups jugant el dimecres 5 de desembre al camp del Lilla. El Bayern, per la seva banda, rebrà el BATE Borissov a Munic. Si l'equip alemany guanya, serà primer de grup.