05/01/2012

Messi, un malalt de grip que juga i marca gols

1 min
Lionel Messi celebrant el primer gol dels dos que va marcar a l'Osasuna.

BARCELONAPer primer cop en la seva carrera Lionel Messi va jugar el primer partit de l'any del Barça. Fins ara l'argentí sempre havia descansat durant el primer partit d'un any natural, però ahir va trencar aquesta estadística després d'un dia estrany. Estrany perquè el club va comunicar al matí que el davanter argentí seria baixa perquè patia un procés gripal que també afectava Valdés.

Però poc abans del partit, el departament de comunicació del club rectificava i afirmava que Messi havia millorat d'aquesta grip estomacal i seria finalment a la banqueta al costat de Guardiola. Finalment, el tècnic del Barça va fer que l'argentí s'escalfés entrada la segona part, i als 58 minuts ja entrava al terreny de joc. Poc després d'entrar al camp, a més, Messi feia el primer gol del 2012 en rematar de cap una centrada de Cesc. Just en els últims segons del partit Messi va fer el segon, el seu gol número 31 des que va començar la temporada.

I això, malgrat patir una grip que Messi va definir així: "És un dolor fort de panxa. Però no tenia ni febre ni vòmits, i ara ja estic bé". Ho sap prou bé el tècnic de l'Osasuna, José Luis Mendilibar, que a la sala de premsa es va mostrar enfadat per com el Barça havia comunicat l'estat de salut de l'argentí: "Ens havien dit que ja era a casa", va sentenciar.

stats