Publicitat
Publicitat

BARÇA

Els advocats de Messi fan un comunicat insistint en la innocència del seu client

El comunicat afirma que Messi pagarà la xifra que determini la justícia, encara que ells creuen que ja ha pagat tot el que toca

Els advocats de Leo Messi han fet públic un comunicat en què deixen clar que "respecten la decisió judicial" i es posen a la disposició de la justícia en el cas referent al suposat frau fiscal del jugador del Barça.

Ara, els advocats recorden que "el nostre client pagarà les quantitats que finalment es determinin, però estem segurs que el nostre client ja ha pagat tot el que legalment li pertoca", i afegeixen que "creiem fermament en la seva innocència". El comunicat sencer és aquest:

1. Respectem i acatem la decisió judicial i ens posem a disposició de la justícia per ajudar a resoldre aquest expedient i establir la veritat .

2 . Mostrem la nostra confiança a poder aclarir aquesta disparitat de criteris i lamentem que es vulgui posar en dubte l'honorabilitat del nostre client, que compleix escrupolosament amb la legislació espanyola .

3 . Manifestem que el nostre client pagarà les quantitats que finalment es determinin , però estem convençuts que el nostre client ja ha pagat el que legalment li corresponia .

4 . Creiem fermament en la innocència del nostre client .

5 . Demanem que es deixi treballar la justícia, en què confiem plenament .

6 . Confiem que la investigació judicial pugui resoldre en el mínim temps possible aquesta qüestió, que deixa el nostre client en una situació d'indefensió mediàtica que lamentem profundament .

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 17/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF