EL PROTAGONISTA
Esports 20/10/2011

Messi busca el gol però es queda en blanc

Albert Solé
1 min
Leo Messi va quedar adolorit amb una entrada.

Barcelona.Leo Messi només té una obsessió durant els partits: el gol. Ahir va ser un dels dies en què l'argentí va marxar feliç del camp perquè el Barça havia guanyat, però empipat com una mona per dins perquè no va marcar cap gol, i això que va tenir ocasions per donar i per vendre. En alguns moments del partit fins i tot va fer la sensació que estava massa ansiós per marcar i que, tenint un company més ben situat, optava per la jugada individual espectacular. Però ja se sap que Messi és qui és perquè sempre prova el que sembla impossible, i molt sovint li surt. Ahir no.

Messi va tenir fins a set ocasions de gol que van acabar amb xut a porteria -i moltes més que va generar però que un defensa o ell mateix van malbaratar abans-, i d'aquestes set ocasions, només dues van anar entre els tres pals, però el porter Cech va estar molt encertat ahir a al nit.

Molèsties sense lesió

En el minut 78 del partit, Messi va rebre una entrada per darrere d'un defensa del Viktoria Plzen que el va deixar a terra durant uns segons. El Camp Nou es va quedar mut uns instants, però l'argentí es va aixecar de seguida, un pèl adolorit, i va sortir del camp per ser atès pel massatgista. Messi va tornar a camp poc després, i tot i que en alguna ocasió es va tocar la cama, sembla ser que tot va quedar en un ensurt.

stats