En breu
Esports 27/03/2013

Messi i Mascherano juguen els 90 minuts a l'altitud de La Paz

T.p.

BarcelonaL'Argentina segueix dominant el grup de classificació per ser al Mundial després de sumar un empat ahir a La Paz (1-1). L'equip argentí, que lidera el seu grup de classificació, va jugar amb un equip ple de jugadors normalment suplents, com Peruzzi i Basanta. Ara bé, Sabella no va donar descans als blaugranes Messi i Mascherano, que van jugar els 90 minuts als 3.650 metres de La Paz. Els dos jugadors han jugat tots els minuts possibles dels dos partits de la selecció argentina i avui arriben a Barcelona.

La Bolívia d'Azkargorta, tenint al cap el 6-1 que va clavar-li a l'Argentina de Maradona a La Paz durant les eliminatòries de classificació per al Mundial del 2010, va proposar un partit físic per aprofitar-se del factor altura. Messi va evitar córrer molt, reservant energies per a curses on sempre portava perill. Però el pes del partit va ser dels locals, que van fer el primer gol als 26 minuts gràcies a Moreno Martins. El porter Romero va evitar més gols locals, però just abans del descans una jugada iniciada per Messi va acabar amb el gol de l'empat del jugador del València Banega.

Ala segona part l'Argentina va igualar el partit malgrat que Sabella va fer els canvis molt tard. Messi va tenir dues ocasions molt clares per marcar -una sol davant el porter-, però al final el partit va acabar amb un empat que acosta els argentins, líders de grup, al Mundial. Messi, però, segueix sense poder marcar un gol als bolivians.