Publicitat
Publicitat

FUTBOL

Godín, sobre Messi: "Vaig fer gestos indicant que calia anar forts, però sense mala intenció"

El defensa de l'Atlètic ha estat objecte d'una polèmica per unes imatges de vídeo en que sembla indicar que cal jugar fort després de veure Messi lesionat

El defensa de l'Atlètic de Madrid Diego Godín va comentar la seva acció després de la lesió de Messi durant el partit d'anada de la Supercopa. Parlant amb el programa de ràdio ' A Fondo ', de la Ràdio 1010 d'Uruguai , diu: "Són gestos del futbol . Qui juga sap el que significa . Jo veig que ell s'està tocant aquesta zona i li vaig fer gestos als meus companys que calia posar-hi ganes . No hi havia mala intenció " .

Godín va afegir que "jo no surto a fer mal a ningú al camp i tampoc li vaig a dir a un company que pegui a un col·lega . Però sí que hem d'estar atents al que pugui fer el rival , perquè nosaltres hem de fer els possibles per guanyar un partit . Són gestos per anar a estrènyer el rival , pressionar i quedar-nos amb la pilota. És una final i cal jugar al límit" .

Godín va afirmar que "nosaltres a l'Atlètic juguem i anem a cada pilota com si fos l'última . Això és el que ens ha fet guanyar diverses coses . Òbviament que va ser tot amb respecte a Messi " .

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF